Är batteriet fulladdat igen?

Den där lediga fredagen satt verkligen helt perfekt, inledde min ledighet med att sova ca 12 timmar. Trodde inte riktigt att det behövdes så mycket, men min kropp verkade vara fenomenalt nöjd med den sessionen. Jag kan verkligen rekommendera att folk över lag gör sådant igen, toksover alltså. Visst, har man mycket att göra så kan det kanske kännas som att man ”slösar” med tiden, men hur bra kommer du att prestera ifall du är helt slutkörd?

Har även fastnat lite för Gowalla, en rätt kul tjänst där man märker ut olika ställen man är på (caféer, butiker, teatrar och sådant ni vet). Sedan ”loggar man in” på dessa varje gång man är där. Resultatet blir att dina kompisar kan se var du är och som en kul liten bonus kan du även lämna virituella föremål på platserna. Du får nya sådana lite då och då allt eftersom du loggar in på de ställen du besöker. De har en iPhone-app som är klockren, vet inte hur bra det fungerar med andra mobiler däremot.

Passade på att märka upp lite ställen nu när jag var ute och promenerade. Upptäckte även en massa geocachar som jag inte kände till sedan tidigare, träligt nog var det lite för mycket folk i närheten för att jag skulle kunna plocka någon av dem obemärkt. Får ta en nattlig promenad och avverka dem snart.

En ny vecka är på G, jag är taggad och redo för att stampa gasen i botten igen! Inbjudningar till att skapa Twinglykanaler skall mailas ut, nya funktioner ska skapas och det som redan finns där skall få ytterligare putsning.

Lämna en kommentar

Alla inskickade kommentarer hanteras enligt de gällande kommentarsreglerna