Dags att vattna bloggtorkan

På senare tid har jag verkligen dragit ned på postningstakten, inte för att den varit så vansinnigt hög här hitintills, men nog har det varit glesare mellan tillfällena. Ännu tydligare märks det på min äldsta blogg… Varför detta då?

Tja, avsaknad av inspiration, massa allmänt grubblande och problem samt en helt annan prioritering av tiden är väl de tre största bitarna skulle jag tro. På Twingly har vi jobbat stenhårt för att få klart Twingly Channels i en privat beta-version, stressen från den lanseringen har väl nästan helt lagt sig nu, men det märks ändå att man blev lite sliten från maraton-arbetandet.

Vid sidan av det har jag ju dessutom kurser på universitetet, så lasten har varit lite hård.

Idag har jag dock en helt ledig dag, ett faktum är att chefen har gett oss alla på Twingly en ledig dag eftersom vi jobbat så hårt. Passade på att sova som en idiot, käkade frukost i glatt sällskap (det finns inget samband med att jag sov länge dock) och har även hunnit med två trevliga samtal med Tre (mer om det senare). En väldigt, väldigt lugn dag hitintills alltså. Är grymt promenadsugen med, så jag ska se om jag dessutom kan hitta några geocachar när jag ändå är ute och rör på mig.

Med lite flax blir kvällen dessutom bonustrevlig…

Lämna en kommentar

Alla inskickade kommentarer hanteras enligt de gällande kommentarsreglerna