Efter första kvällen på 24hbc

Så, då har jag bäddat ned mig efter första kvällen på 24 hour business camp och jag kan inte säga annat än ”wow!”. Så mycket trevligt folk, så mycket skärpt folk, så mycket bubblande inspiration överallt.

Resan startade vid trehugget, då jag, Martin och Oskar slog oss ned i det lätt försenade x2000-tåget som skulle ta oss mot Stockholm. Resan flöt på skönt, uppkopplingen ombord på tåget höll en lätt tveksam karaktär (enorma flashbacks till 90-talets modemuppkopplingar) och tågets försening växte allt eftersom vi närmade oss huvudstaden. Ombord på tåget stötte vi även på ytterligare en deltagare till 24hbc.

Väl framme i Stockholm klämde vi in oss i en taxi och kunde snabbt konstatera att bilars baksäten inte är anpassade för tre fullvuxna karlar. Vi hoppade av vid Nybrokajen, där vi äntrade vår skuta så snart resten av deltagarna kommit. Många bekanta ansikten syntes i folksamlingen.

När vi checkat in på Yasugari och sedan traskade in i våra rum uppstod nog en viss osäkerhet vad gäller klädseln. På sägen låg nämligen en styck.. Tja, spontant skulle jag kalla det för en ”morgonrock i japansk stil” (det heter ”yukata”, tack Joakim). Grejen är den att vi såg flera personer som traskade omkring i sådana när vi anlände hit, så den stora frågan var ju ifall vi skulle köra med den klädseln resten av kvällen. Vi i Twinglygänget bestämde oss för att ändå ge det ett försök.

Vid middagen visade det sig att de flesta hade kört samma linje. Maten var kalasgod och det japanska ölet föll mig i smaken med (lite otippat med tanke på mina tidigare erfarenheter). Resten av kvällen spenderades i en ångande varm pool utomhus, med lite avrundning i baren där idéer fortsatte att utbytas och diskuteras i trevligt sällskap.

Just nu är jag en aning sliten efter dagens äventyr, så det ska bli skönt att klicka på ”publicera” och sedan krypa ned under täcket. I morgon smäller det, då ska vi dundra igång med vårt projekt vid namn ”Nextmakers”.

För att följa den utvecklingen kan du lägga till mig på Twitter, det lär vara där som jag rapporterar om smått och gott så fort det inträffar

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Alla inskickade kommentarer hanteras enligt de gällande kommentarsreglerna