Efter helgen i Västervik

I min naivitet hade jag tänkt blogga under tiden jag var hemma i Västervik (jag växte ju upp där, så nog känns det som ”hemma”), men det blev inte så. Mest på grund av att jag helt enkelt var upptagen med att ha det trevligt skulle jag tro.

Summa summarum kan man konstatera att det blivit på tok för lite sömn (får ta igen det i natt), men bortsett från det så har helgen varit en perfekt blandning mellan att spela och att helt enkelt bara umgås och slänga käft.

Jag kommer inte ihåg senast jag spelade Battlefield 1942, men det var precis lika kul som jag mindes. Det visade sig att jag snabbt fick min alldeles egna ärkefiende i motståndarlaget, å andra sidan så var det väldigt ömsesidigt… =)

Sista natten var vi ett gäng som grottade ned os i Left 4 Dead med. Galet kul lir där man var en liten grupp som hel enkelt skulle kämpa sig genom horder av zombier (jaja, jag vet, det låter kanske lite barnsligt) för att klara banorna. Länge sedan jag spelade ett så kul spel faktiskt, helt klart bra nog för att få mig att hala upp kontokortet. Får se om jag känner att jag har tid med det bara.

Råkade ut för en sjukt trälig grej på vägen till tåget med. Det senaste dygnet har det snöat en del här i Västervik, till sist övergick det till någon sorts snöblandat regn. Det hela leder så klart till att det samlas grötig snöslask i djupa pölar precis överallt. Det var i en sådan jag satte ned min fot… Helt klart otrevligt.

Ska försöka sova en liten stund under hemresan nu, får se hur det går…

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Alla inskickade kommentarer hanteras enligt de gällande kommentarsreglerna