Festa? På en torsdag?

Jo, det blev ju festande nu i torsdags. Brice, en kompis från Frankrike, är här på besök en sväng så vi bestämde att vi skulle se till att spendera lite kvalitetstid med varandra. Gänget kom att bestå av Brice, mig, Dzelila, A och en drös till. Lite halvlugna förfester är verkligen trevliga. Som bonus kom det folk jag aldrig träffat förut.

Till slut hittade vi ned till stan och Platå, A fick visa leg, jag slapp. Antar att man snart börjar ta det som en komplimang när en vakt muttrar ”Leg tack”. Väl inne på Platå blev jag stämplad av en liten tjej med höga klackar. Ja, inte en sådan där inträdesstämpel alltså, utan den formen som kan göra ont även när någon har vanliga, stora klackar. Som tur var sade hon ju kvickt ”det är lugnt!”. =P Inte ”ursäkta” eller något liknande, utan bara ”det är lugnt. Visst, min fot satt ju kvar och ärligt talat var det ju lugnt (för min del), skönt att det var det ävern för henne. Efter någon minuts trevligt samtal hade jag snappat att hon var en nyinflyttad stockholmare med rötter från Danmark och Irland.

Måste även konstatera att skillnaden mellan att stå och dansa i en bastu och att stuffa omkring på Platås dansgolv är ganska hårfin. Den största skillnaden är väl att det får plats mer folk inne på Platå och att folk oftast har mer kläder på sig.

Det var en trevlig kväll, om än lite kort. Nästan alla av oss skulle jobba eller plugga dagen efter, men har man det i bakhuvudet så kan man ju ha en rejält trevlig kväll utan att för den delen få dagen efter förstörd.

Vi hann även besöka ett kabab-hak vid namn Hakepi (om jag inte minns galet). Kebaben lämnade en hel del övrigt att önska, varför finns det inget ställe som har lika god kebab som Kebabmästaren i Västervik? Jag fick hosta upp pengar till A:s kebab med, och senare fick jag även lägga ut för taxin hem.

Kort sagt, jag var kvällens sugar daddy (men räkna med att kravbrev kommer) 😛

Lämna en kommentar

Alla inskickade kommentarer hanteras enligt de gällande kommentarsreglerna