Galet seg helg

Ja, i spåret av min förra post så är det ju snudd på lite ironiskt att jag kan konstatera att jag förmodligen har haft ett lite väl späckat schema, eller åtminstone att jag har mosat in lite väl mycket i det där som borde ha kallats för ”fritid”.

Det är inte helt sällsynt att jag lyckas sova en sisådär 12 timmar om nätterna på helgerna, men i lördags var det verkligen helt galet vad trött jag var. Idag känner jag inga som helst spår från det, så jag vet inte om det helt enkelt är nattens sömn som fixade biffen eller om det helt enkelt var något annat fel på mig igår. Känns skönt att vara helt på fötterna igen i alla fall. Här nedanför kan du se ungefär hur trött jag var…

Även Malin verkar ha haft en sådan där natt.

Undrar även när det skall komma väckarklockor som ger tusan i att väcka en mitt under drömmar, hade suttit fint i morse.

Glodde på Family Guy-filmen idag och måste säga att jag blev lite besviken. Simpsonsfilmen kändes mest som ett helt okej vanligt (men långt) avsnitt. Family Guy-filmen kändes lite som ett avsnitt man dragit ut för att få det att ta tid. Fungerade som lite tidsfördriv, men jag kan inte direkt rekommendera filmen till någon.

Filmen fick min matte att kännas lockande, ni får själva avgöra vad det motsvarar för betyg.

Undrar just om det blir någon gemensam fika här ikväll, kanske får gå och peta på de andra för att få klarhet i saken.

Har ni några tips för hur man snabbt blir utvilad eller för hur man snabbt återställer sin energi?

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Alla inskickade kommentarer hanteras enligt de gällande kommentarsreglerna