Inspiration från ingenstans

Idag dök en rejält intressant idé upp från ingenstans när jag stod och diskade. Efter lite bollande mellan mig och Anders, som jag hade på besök här i helgen, så kom idén att utveckla sig från något litet och jättesimpelt till något som nog kommer att ställa lite större krav på vår insats. För användaren av produkten kommer det däremot att vara precis lika lättanvänd, men rejält mycket kraftfullare och bättre än något som den ursprungliga idén hade kunnat resultera i. För oss resulterar det i en betydligt mer lätthanterad produkt som blir rejält mycket trevligare att utöka på de sätt vi önskar.

Grundidén är så enkel att jag inte fattar hur det kan komma sig att någon inte gjort det tidigare, men å andra sidan så är det kul att se en potentiell marknad på ett så tydligt sätt.

Det ska bli grymt kul att dra igång med det här projektet på allvar!

Nu återstår att komma på ett bra produkt- och ”gruppnamn” med. Domäner för det skall reggas och andra avgifter skall betalas. Kan vara läge att räkna lite på vad som kan vara en vettig prissättning med har jag en känsla av.

Strålande tillfälle att skaffa ett eget företag (ja, Anton, det är kanske dags nu), jag har skjutit på det länge. Nu har man ju det här som en extra morot med och det är kanske läge att öppna upp för egna småverksamheter på allvar… 🙂

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Alla inskickade kommentarer hanteras enligt de gällande kommentarsreglerna