Jävla skit!

Wow, snacka om att få tillvaron omkullkastad på kort tid. Från att bara ha varit något litet rutinmässigt till det här – och det på fyra dagar.

Grymt kasst att få så sjukt lite information om det med, ännu värre att de kläcker ur sig att det är en väntetid på en månad med. Kul att leva i ovisshet så länge? Idag ska jag jobba ihjäl mig för att få klarhet i de frågor jag har, dessutom skall jag se vad som kan göras för att få ned väntetiden. Kort sagt skall jag vara osvensk (det standard-svenska beteendet är ju annars att man inte vill vara ”till besvär”). Nu känner jag dock att det är lite för mycket som är oklart och att det går för långsamt för att jag ska må bra.

Det hela kom i två omgångar med. Den första, som visade sig vara förhållandevis bagatellartad såhär i efterhand, fick mig att må riktigt pyton. Den andra gav besked, eller snarare prognoser, som var ännu värre. Vad det kan ha fått för effekt är ganska lätt att räkna ut.

Det är också skälet till tystnaden från min sida. Har inte riktigt varit upplagd för att göra något alls.

Jag vet att jag skriver kryptiskt just nu. Kanske lättar jag på skynket lite mer framöver.

Vill passa på att skicka ut ett tack för det stöd jag fått hitintills. Ni vet vilka ni är.

Just det ja, om någon av er som vet vad det gäller vill lämna en kommentar, nämn inga avslöjande detaljer. Vill själv bestämma hur mycket som berättas öppet.

5 kommentarer

 • Adam Abenius says: 2009-02-10 10:43

  Was? Allvarliga saker eller? :S Allvarligt som i din hälsa?

  • Kristoffer Forsgren says: 2009-02-10 17:56

   Allvarligt? Det beror lite på hur man ser på det. Det jag först trodde var det allvarliga visar sig nu vara en bagatell i det sammanhanget. När väntetiden och det efterföljande är slut så får man se hur allvarligt det i själva verket var (innan dess råder det bara ovisshet).

 • Molly says: 2009-02-10 15:48

  Det lät inte roligt.. Hoppas det blir bättre och hoppas att det inte är någon större fara som i livshotande! Kram

  • Kristoffer Forsgren says: 2009-02-10 17:57

   Nja, riktigt så illa ska det nog inte vara =)

   Tack för omtanken!

   • Molly says: 2009-02-10 21:07

    Att leva i ovisshet sjukt frustrerande, att vänta på ett besked tär på både kroppen och skallen. Vet ju inte vad det angår, men I feel you angående väntandet.

    Ingen fara, man måste ju bry sig om sina vänner, vad vore man annars för nån?

Lämna en kommentar

Alla inskickade kommentarer hanteras enligt de gällande kommentarsreglerna