Nackdelen med att äga en iPhone

Jag är en väldigt stolt och nöjd iPhoneägare (trots att den hade lite hicka ett tag).

Det gick upp för mig exakt hur mycket stenålder andra telefoner är när jag för ett litet tag sedan var utan min kära iPhone i några dagar. Det är verkligen helt makalöst vad handikappad man känner sig utan den. Dessutom har jag upptäckt att det är mycket, mycket svårt att inte garva åt konkurrenternas försök att komma med utmaningar. Igår satt jag och garvade skallen av mig till följande videoklipp:

Det där är alltså en telefon från det här året. Med Microsofts absolut nyaste version för mobiltelefoner. Folk betalar för det där. Exakt hur kasst det där är jämfört med Safari på iPhone kan jag knappt sätta ord på…

iPhonen är underbar, inte helt perfekt såklart, men det är utan tvivel den bästa telefon jag någonsin använt. Då har jag ändå klämt på de flesta som finns ute i butikerna nu…

Så, om den nu är så bra, vad är det jag tycker är nackdelen? Jo, att man blir lite av ett elitistiskt mobilsvin… Det går verkligen inte att låta bli att le i mjugg åt övriga tillverkares försök.

Har du varit sugen på en iPhone men avstått? Har du någon iPhone-liknande mobil som du är nöjd med? Låt mig få veta det i så fall, kommentarsfältet finns här nedanför =)

2 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

Lämna en kommentar

Alla inskickade kommentarer hanteras enligt de gällande kommentarsreglerna