Så föds en ny blogg

Gott nytt år, allesammans!

Då har jag till sist tagit klivet över till det personliga bloggandet. Tidigare har jag då och då publicerat personliga bloggposter på Gate 303, min första blogg och tillika en domän där det genom åren har funnits många olika projekt från min sida. Jag har allt mer känt viljan att separera det lite mer personliga från det lite mer redaktionella, om nu det är rätt benämning på det. Det är en av huvudorsakerna till att denna blogg startas.

När detta publiceras befinner jag mig i Wien, där jag firar nyår tillsammans med vänner från många delar av Europa. Jag kan ännu inte berätta ifall det har varit trevligt eller inte, helt enkelt för att detta blir en schemalagd post, bloggen i sig föds med det nya året helt enkelt.

I skrivande stund har jag kommit så långt med temat att det duger för en första publicering, med all sannolikhet kommer det att putsas och förfinas under de kommande veckorna. Hittar ni redan nu något som ser lattjo ut får ni mer än gärna lämna en kommentar där ni beskriver vad som uppstått.

Men, varför?

Så, vad är målet med den här bloggen, kanske några av er undrar. Är det för att få enorma besökssiffror? Nej. Inte heller är det för att dra in en massa stålar i form av annonsintäkter eller liknande. Får jag läsare är det så klart trevligt, men det är inget självändamål med sidan i sig. Den finns och är skapad för min egen skull, en sorts ventil skulle man kanske kunna säga. Det innebär så klart inte att jag kommer skriva precis hur utlämnande som helst, transparens må vara trevligt, men det får finnas gränser.

Vad kommer jag att skriva om?

Tja, jag vet inte faktiskt. Man skulle väl kanske kunna säga att om det berör mig personligen på något vis så kommer det att hamna här. Webben, politik, debatt, livet, studier, jobb och allt annat som på något vis slår an en sträng hos mig helt enkelt. Ibland kommer det att vara lättsamt, ibland tyngre. Tiden får utvisa det helt enkelt.

Varför inte bara ha en personlig kategori på min första blogg?

Tja, jag har ju faktiskt det. Tanken är dock att jag vill separera innehållet åt helt och hållet. Det kommer eventellt att betyda att en del av det gamla innehållet från Gate 303 kommer att flyttas över hit, men det är inget jag bestämt ännu. Man skulle kunna säga att Gate 303 skall avpersonifieras lite för att öppna upp vidare möjligheter med den. Vad det blir vet jag inte än, inga beslut är tagna och det finns bara lite lösa tankar. Även här får man se vad som händer framöver.

6 kommentarer

 • Adam Abenius says: 2009-01-02 20:42

  Fräsch design som attan! Följer ju Gate303 nu och lär väl följa denna då också antar jag 😛

 • Mian says: 2009-01-04 01:23

  Vilken underbar bild!
  Jag upplever ofta att servicen i taxfreebutikerna som rejält illa. På Cypern var dom rent av oförskämda. Man undrar vad de gör där om de inte kan bidra med ett leende åtminstånde.

  • Kristoffer Forsgren says: 2009-01-04 01:26

   Tack så mycket! 🙂

   Antar att du menar flygbilden? Den är tagen på väg ned mot Bratislava, gillar verkligen utsikten från flygplan.

   Hur illa var det på Cypern då?

 • Fia says: 2009-01-04 13:40

  Hej Stoffe! Det har blivit nåt av dig ju! Vad avundsjuk jag blir! Behöver ju inte fråga men..hur är det? =)
  Kram kram

  • Kristoffer Forsgren says: 2009-01-06 18:11

   Nämen hej!

   Jo, det har visst blivit fason på mig med. 😉

   Det är kalas, även om jag för tillfället är en aning seg… Så jag vet inte om du behöver vara så jätteavis… =)

   Har du också någon blogg?

   Får hoppas att jag ser dig här inne även i fortsättningen

Lämna en kommentar

Alla inskickade kommentarer hanteras enligt de gällande kommentarsreglerna