Tough Viking är lite mer än en månad bort

Tough Viking

För ett halvår sedan bestämde jag mig lite hastigt och lustigt för att delta i Tough Viking – 7,5 km galen hinderbana utformad i samarbete med kustjägarna med allt från isbad vidare till taggtråd och elhinder. Det var ett par år sedan jag för första gången snubblade över information om loppet, och sedan dess har jag några gånger skojat med polare om att man kanske skulle vara med i Tough Viking.

Men i år blir det av.

Har konstaterat att jag orkar springa sträckan som sådan utan större bekymmer, men det blir ju lite mer ”variation” nu så att säga. De flesta av hindren i Tough Viking är jag inte vidare orolig för, men några av dem kan komma att bli lite motigare än andra. Armgången är en av dem. I värsta fall får jag gå på ren vilja helt enkelt.

Har en känsla av att de kläder man har kommer att vara mer eller mindre slut efter loppet, de hinder som  Tough Viking har bjuder på  ganska mycket mekaniskt slit. Det gäller att hitta billiga syntet-kläder med andra ord. Frågan är om jag skall spänna fast min GoPro-kamera och filma spektaklet.

Det Tough Viking jag skall vara med på tillsammans med en polare är det i Göteborg. Det finns fortfarande platser kvar, så in och anmäl dig! Det är kul att bevisa för sig själv att man fixar mer än man tror.

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Alla inskickade kommentarer hanteras enligt de gällande kommentarsreglerna