Två halvgalna dagar på jobbet och ännu mer på gång

Igår blev utan tvekan den längsta dagen någonsin på jobbet. Klockan elva lämnade jag kontoret. Vid det laget hade jag och två av mina kollegor suttit och putsat till de sista bitarna av det som skulle lanseras vid midnatt, nämligen Twinglys mikrobloggsök. Slutresultatet var att jag somnade lite lätt otrevligt sent, men ändå vid glatt humör eftersom det var trevligt att se mikrobloggprojektet sjösatt.

I morse var det dock en aning svårt att komma igång till en början, sedan fortsatte vi med lite förädling av tjänsten. Verkligen grymt kul att se hur den togs emot!

Just nu sitter jag däremot och har börjat förbereda mig för 24 Hour Business Camp, dit jag, Martin och Oskar ska dra för att veva igång med vårt projekt. Vi har bestämt oss för att ersätta Updatish med ett annat projekt som nog ska kunna bli riktigt tufft det med. Personligen tycker jag att det är en betydligt häftigare sak i alla fall.

Vad är då 24 Hour Business Camp? Det hela sammanfattas ganska bra på informationssidan för eventet: ”Cirka 90 av Sveriges ledande webb-entreprenörer träffas på Hasseludden Yasuragi utanför Stockholm för att slå världen med häpnad genom att dra igång varsin internetrelaterad affärsidé på 24 timmar.”

Det kommer vara ett galet drag där med andra ord, ska bli grymt kul!

Ni som vill följa evenemanget live kan göra detta via livebloggen, ni som vill följa mig gör förmodligen det lättast genom att adda mig på Twitter. Jag kommer säkert basunera ut via både Jaiku och Bloggy med, men livligast lär det bli på Twitter =)

Ska försöka uppdatera här med för den delen.

6 kommentarer

 • Nikke says: 2009-01-21 02:11

  Ska bli riktigt roligt att äntligen träffas imorgon. IM och telefon har sin charm, men jag kan svårligen tänka mig något bättre sätt att lära kännas varandra bättre på än en konferens med förmingel och sedan hårt arbete i konkurrerande projekt.

  • Kristoffer Forsgren says: 2009-01-21 07:40

   Ja, det ska det absolut bli! Har ju varit nära några gånger, men nu finns det ingen återvändo. 🙂

   Har sett fram emot 24hbc ända sedan det blev klubbat att jag skulle med dit, massa inspirerande folk samlat på ett och samma ställe bådar ju för en sjudande kittel av inspiration. Det ska bli mycket kul att se resultatet av ditt och Christians arbete med!

   Vi ses i den kungliga huvudstaden

 • Dzelila says: 2009-01-21 13:10

  Det låter jäkla kul! Hoppas det går bra för ert projekt. Men oavsett vad som händer så tror jag att ni kommer ha det grymt kul! Ses snart! =)

  • Kristoffer Forsgren says: 2009-01-22 01:14

   Tack så mycket! Kan säga att redan efter första kvällen stortrivs. Maken till sjudande idé-kittel får man leta efter =)

   Ska se till att uppdatera med lite löpande rapporter här, bilder lär jag väl dessvärre inte ha tid att lägga upp förrän vi är klara med vårt projekt, men de kommer. Ha det kalasbra!

 • Jens Törnell says: 2009-01-21 17:51

  Det heter fortfarande inte ”vårat”. Det heter ”vårt”.

Lämna en kommentar

Alla inskickade kommentarer hanteras enligt de gällande kommentarsreglerna