Ett projekt till som skall utvecklas

I mitt förra inlägg skrev jag om en idé som dök upp, för att sedan mycket snabbt utveckla sig till en affärsidé. Nu har det hänt igen! Själva grundidén är inte unik på något sätt, men jag tror ändå att det ska kunna gå att fila till det hela så att man ska kunna göra sig en hacka. Grundkonceptet har gjorts förut, men jag har sett några punkter som man kan förbättra. Ska bli kul att se ifall det kan mynna ut i något lönsamt 🙂

Skönt att det inte blir några stora uppstartskostnader med, det andra projektet blir en aning dyrare att dra igång än det här.

Ska väl ägna en del av dagen åt att labba lite för att få kläm på tekniken bakom det hela, det är väl främst en liten bit som jag vill försäkra mig om att den kan automatiseras på något sätt.

Det här kan komma att bygga på mina passiva inkomster rätt bra har jag en känsla av, om det vill sig väl vill säga. I värsta fall lär det bygga på bara lite grand, så det känns som en win-win-situation. Visst, helt och hållet passivt kommer det inte att vara på något sätt, men det bör inte kräva mycket av min tid när det väl är igång. Kanske är jag lite optimistisk, det återstår att se.

Jag kommer självklart att blogga om båda satsningarna så snart det är läge för det, håll ut lite. Hoppas att jag kanske också kan inspirera fler att våga satsa lite. Ångrar själv att jag inte tagit tag i sådant här tidigare.

Det är kanske läge att börja kolla på bokföringsprogram och sådant där med, just nu finns det ju inget direkt behov, men det kommer snart att finnas där. Förslag och rekommendationer mottages tacksamt! Det enda grundkravet är att det skall vara ett program för mac eller att det är webbaserat.

Grunden till artikelbilden är skapad av Cayusa.

3 kommentarer

 • mikaelf says: 2009-03-29 18:07

  Vad roligt! Hojta gärna till om vilket bokföringsprogram du väljer, jag ligger själv i startgroparna.

  • Kristoffer Forsgren says: 2009-03-29 20:17

   Det ska jag göra! =)

   Hoppas bara att jag hittar något som är tillräckligt trevligt för att vara välkomnande att använda… Hur långt har du kommit med startandet?

 • Adam Abenius says: 2009-04-12 08:44

  Fortnox.se (webbaserat that is) använder vi oss av på d05.se.. Jag vet att Anders inte klagar så då antar jag att det är bra 😉

Lämna en kommentar

Alla inskickade kommentarer hanteras enligt de gällande kommentarsreglerna